Roket Forum

Go Back   Roket Forum > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray Taraftar Forumu

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Turkcell Süper Lig'de 16. Hafta | Antalyaspor - Galatasaray (Maç Analizi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
.
Görüntülenme Sayısı
120

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 12-13-2009, 03:10 AM
dobik dobik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

dobik isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Arrow Turkcell Süper Lig'de 16. Hafta | Antalyaspor - Galatasaray (Maç Analizi

İlk yarıyı değerlendirdiğimizde, G.Saray birşeyler yapma çabasında gol aramaya çalışıyor. Baskılı oynuyor, bir an önce golu bulayım düşüncesinde. Öte yandan her ne kadar Antalya'nın ilk golü ofsayt olsada G.Saray biraz geç kaldı Antalya'yı daha net bir şekilde ofsayta düşürmek için. Bana göre golde Franco'da hatalıdır. Kale çizgisinin 6-7 metre önünde durdu. Atılan kafa topu, Franco'nun 6-7 metre önde olmasından dolayı topa uzanamadı. Antalya'nın ikinci golü ise kesinlikle çalışılmış bir goldu. Daha korner pas şeklinde kullanılırken Antalya'nın ne yapacağını ben bile anladım Ama G.Saray oyuncuları anlamadı. Antalyaspor baskı yediği dakikalarda bir anda 2-0 öne geçti. Neyseki Keita sahneye çıkarak farkı bire indirdi.

Elano, Kewell, Keita tabi birazda Arda oyuna ağırlığını koymaya başladı. Ancak bana sorarsanız defansımızdan çıkan toplar 5 para etmez. Defansta değişim lazım artık. Bu iş Balta ile Servet ile Barış ile yürümez. G.Saray 60 dakikadan itibaren tamda Nonda girmeye hazırlanmıştıki Keita'nın müthiş mücadelesi ile 3 dakikada 2 gol buldu. Ne zamanki Keita kenara alındı G.Saray durakladı. Oyuna giren Nonda en azından etkili taraflardan güzel paslarda aldı ancak Nonda'nın aklı başka yerlerde. Çok güzel yerlerden paslar almasına rağmen kendisini pozisyonlara hazırlamıyor bana göre.

Nonda'nın ceza sahası önünde almış olduğu paslarda sadece düzgün bir vuruş yapması gerekirken sırtı kaleye dönük, geri pas atmalar vs. Bir forvet kendini her an şut çekmeye hazırlamalıdır. Keita'nın teknik kapasitesi bir yana diğer oyuncular onun gibi biraz daha özveri ile oynasalar G.Saray bugün belkide 6 puan fark ile liderdi. Yenmemize rağmen tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Kimse skora sevinmesin. Maç 2-1 Antalya önde iken, Necati çok rahat kaleye atacağı kafa topunu direğe nişanlayınca maçın kırılma anı orada oldu bence. Adnan Polat bile gollerden sonra sıkıntılı bir şekilde maçı izliyordu. Acaba yine geriyemi çekileceğiz, son dakika golümü yiyeceğiz gibi düşüncelere daldı bence. Ligin ilk yarısının bitimine 1 hafta kaldı. Umarım son haftayı kayıpsız atlatırız..

Hakem: Deniz Çoban, Antalyaspor'lu oyuncularda ne arasanız vardı. Rakibine ısrarla diklenmeler, hakeme itirazı abartılı bir şekilde yapanlar. Ama Çoban'a baktığımızda sadece eli ile kart gösteririm bak itiraz etme diye uyarılarda bulundu. Oyuncuyu sarı kart göstermekle tehdit eden bir hakem Bir ara eyvah Çoban'da maçı katledecek diyordumki neyseki korktuğumuz başımıza gelmedi. Çoban'ın yönetimi bana göre vasattı.

Yardımcı hakemler: G.Saray yarı alanındaki yan hakem rezaletti. İlk golde ofsaytı değerlendiremediği gibi orta hakemede yeterince yardımcı olamadı. İkinci golde de ofsayt vardı diyenler vardı fakat ben pozisyonu iyi süzemedim. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha düzelmiş bir görüntü çizdiler. Diğer yan hakem başarılıydı ama ilk yarıdaki G.Saray yarı sahasındaki hakemi beğenmedim.

Adnan Polat bence patlamaya hazır bomba. G.Saray bugün yenilseydide konuşmayacaktı bence. Hakem hatası var sonuçta işin içinde. Yakın bir zamanda Adnan Polat hakemlerden yana konuşursa kimse şaşmasın. Belkide tam tersi Aziz Yıldırım'a göndermede yapabilir. Biz bu kadar hatalı gol yedik, sesimiz çıktımı sen ne yapıyorsun vs gibi..

Seçenekler
Stil