Roket Forum

Go Back   Roket Forum > Yurtdışında Yaşam ve Eğitim

Yurtdışında Yaşam ve Eğitim Yurtdışında yaşayan ve yaşamak isteyen vatandaşlarımız için, Vizeler, Green Card, Eğitim ve benzeri konular

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Beyaz rusya'da universite egitimi ve rusca dil kursu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
.
Görüntülenme Sayısı
675

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 12-13-2009, 12:49 AM
dobik dobik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

dobik isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Beyaz rusya'da universite egitimi ve rusca dil kursu

BELARUSDA DİL OKULLARI

Belarus’ta universite ve Rusça dil eğitimi almak son yıllarda en çok konuşulan eğitim seçeneklerinden biri haline gelmiştir. Özellikle Türkiye, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri arasında her geçen gün artan ticari ve turistik ilişkiler, Rusça öğrenmeyi oldukça önemli bir noktaya getirmiştir.
Belarus’ta dil eğitimi devlet üniversiteleri bünyesinde verilmektedir. Buna ek olarak özel dil okullarının da sayısı her geçen gün artmaktadır.
Belarus’a ek olarak Rusya ve Ukrayna’da da çok sayıda dil okulu ve üniversite Rusça Dil eğitimi programları düzenlemektedir.
Belarus’ta dil eğitimi almanın maliyeti oldukça ekonomiktir. Buna günlük yaşam giderlerinin de çok düşük maliyetlerle karşılanabilir olması, güvenlik ve sosyal hareket imkanlarıda eklenince, Belarus’ta dil eğitimi almak daha da cazip hale gelmektedir. Belarus’ta eğitim almak isteyenler genellikle Minsk, Baranoviçi, Gomel, Brest, Vitebsk, Magilov ve Grodna’da ki dil okulları ve üniversiteleri tercih etmektedir.

Universite ogreniminde ise sinavsiz direk 10 ay'lik hazirlik kursundan sonra universitelerin turizm otelcilik, yabanci diller,uluslar arasi iliskiler ve bilgisayar gibi zamanin seckin bolumlerini okuya bilirsiniz. Tek gereken lise diplomaniz.

Seçenekler
Stil