Defansta, ortada, sağda, solda, forvette... Her maç farklı bir bölgede oynayan Kewell, harika performansını sürdürdü, Antalya zaferinin mimarı oldu. Avustralyalı maç bitiminde yönetime mesajı gönderdi: Kalmak istiyorum
Ligde üst üste gelen kötü sonuçların ardından Antalyaspor deplasmanında çıkış arayan Galatasaray, dünkü maça da kâbus gibi başladı. Ancak bu skora itirazı olan birisi vardı: Harry Kewell... Aslan’ın Avustralyalı yıldızı, Atatürk Stadı’nda sahneye çıktı ve 3 golde de başrolü oynadı. İlk golün asistini yapan tecrübeli oyuncu, Elano’nun attığı ikinci golde de önemli rol oynadı. Skor eşitlendi, ancak Kewell’ın durmaya niyeti yoktu... Deneyimli futbolcu, Antalyaspor filelerini havalandırdı ve Aslan’a kritik galibiyeti getirdi. Maç bitiminde çok mutlu olduğu gözlenen Kewell, sezon sonu bitecek olan kontratı hakkında da konuştu.
‘Son söz yönetimin’
“Daha 6 ay var. Şu anda ne desek boş” diyen Avustralyalı, yönetime mesaj gönderdi: Kararı tek başıma almayacağım. Yöneticilerimizin de söz hakkı bulunuyor. Ben kalmak istiyorum. Ancak her şey önümüzdeki 6 ay içinde belli olacak...